Національна академія наук України Рівненський Інститут КУП

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ – СПРИЯННЯ У ВИБОРІ ПРОФЕСІЇ

8 Березня, 2024

05 березня 2024 року, в рамках Меморандуму про співпрацю між Київським університетом права НАН України та Гощанською селищною радою, завідувачем кафедри спеціальних юридичних дисциплін Рівненського інституту КУП НАНУ Віктором Ткачуком та старшою викладачкою кафедри загальнотеоретичних правових та гуманітарних дисциплін Іриною Смолій було проведено профорієнтаційну зустріч з випускниками Гощанського ліцею.

На зустрічі викладачі Інститут поінформували випускників ліцею про особливості та значенні правової освіти і фаху юриста. Випускникам ліцею було запропоновано взяти учать в олімпіаді з «Основ правознавства». Шкільній бібліотеці ліцею було передано підручники та наукову літературу в галузі права.

Ряд випускників ліцею виявили зацікавленість юридичною освітою. Активно задавали питання щодо особливостей освітнього процесу в Інституті та побутових умов для студентів. Привернув увагу випускників ліцею і широкий спектр можливостей працевлаштування із юридичною освітою.

Директорат Рівненського інституту КУП НАН України висловлює щиру вдячність селищному голові Миколі Панчуку,  начальнику відділу освіти Олексію Савоніку та директорці Гощанського ліцею Аллі Талащук за плідну співпрацю.

У подальшому участь в олімпіаді; проведення популярних лекцій; участь у круглих столах та дебатах з правової тематики.